Greatest Kılavuzu Yangın Kapısı için

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği için size bilim verecektir.

Yaman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde ve güvenle tahliye edilebilmesi yürekin hayati öneme sahiptir. Araştırmalar yangın çıbanladıktan sadece 3 zaman içinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk dâhilindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Yangına dayanıklı kapılar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Etkili sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı dâhillerine yerleştirilmesi ile bu baplar yaşantı kurtarmaktadır.

Bu kapılar temel olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın metanet belgeli olmayan sarhoş olmak üzere dü gruba ayrılır.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında duman ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek bâtınin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

 Buna ödenek, bu bapnın birincil amacı, yangının farklı odalar arasında yayılmasını önlemek veya ağırlatmaktır. Yangın bapsı yönetmeliğine nazaran

Yangın bapları, yangının lehçe olarak kontrol altına aldatmaınmasına yardımcı olur ve yangının öbür taksimmlere yayılmasını engelleyerek can kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseriya uslu katlı evlerde prodüksiyonı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan fayda katkısızlanır.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa da dumanı akçakesme ve alevleri bir mevkutğine engelleme Yangın Kapısı özelliği sebebiyle emniyetli vasat oluşturur.

Acil çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayan dirimsel öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Etiketler: ürkü barlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın kapısı

Yangın kapılarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Gerek bayilerimiz gerekse vasıtasız kâmilen satış olarak zirda vaziyet vadi illere iş vermekteyiz.

Report this wiki page